duminică, 2 noiembrie 2008

Am linie de troleibuz! 77

Revenirea liniei 76 la traseul initial
Domnule Primar,
Locuiesc in zona Piata Resita de peste 2 ani. Pentru a ajunge la lucru, in fiecare zi folosesc traseul:
-- Piata Resita - Piata Sudului > Linia 76
-- Piata Sudului - Universitate> Metroul
-- Universitate - Facultatea de Drept > orice autobuz
In medie traseul dureaza 45 de minute.
Problemele au aparut in momentul in care linia 76 a fost prelungita pana la Piata Unirii. In aceste conditii s-a marit intervalul de timp intre doua troleibuze ale liniei 76 - cauza este traficul aglomerat pe segmentul Piata Sudului - Piata Unirii. Traficul aglomerat este motivul pentru care nu folosesc linia 381 - in mod normal pe acelasi traseu descris timpul calatoriei pote fi si de 2 ore.
Nu sunt singura persoana afectata de aceasta situatie. Toti cei care folosesc Metroul pentru a ajunge in partea de nord a orasului au probleme. Inainte de prelungirea traseului, intervalul de succesiune a troleibuzelor era de 2-3 minute. Acum poti astepta si 30 de minute.
De asemenea, batranii care isi fac cumparaturile in Piata Resita nu se mai pot urca in troleibuz din cauza aglomeratiei. Fluxul de calatori este foarte mare chiar si atunci cand troleibuzul ajunge la intervale mici, iar in conditiile de intarzieri mai mari de 5 minute, deja aglomeratia este mult prea mare.
Nu stiu daca dumneavoastra trebuie sa adresez aceasta petitie dar va rog sa luati in considerare aceasta problema care afecteaza in numar foarte mare de persoane. Propun revenirea troleibuzului 76 pe linia obisnuita si INTRODUCEREA UNEI LINII NOI pe segmentul Piata Resita - Piata Unirii, sau modificarea liniei 381 pentru a avea statie si in Piata Unirii.
Va multumesc.
Mihaela Gheorghe


Raspunsul primariei
___________________
In termen de maxim 30 zile petitia dvs. va fi rezolvata. Va rugam verificati periodic starea ei
Petitia a fost distribuita este in lucru si veti primi raspuns si de la:
2008.Serviciul Prestari servicii comunitare

Si a aparut linia 77!

Niciun comentariu: