sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Mos Craciun pe motocicleta

Kilometri?
Kilograme?
Ani?
Gb?

Nu.. fericirea se masoara in “Centimetri de zambet.”

De aceea va provoc la un inventar : exista obiecte in casa la voi, la prieteni, la rude, in cosul de cumparaturi care v-ar aduce mai multi centimetri de zambet daruite decat pastrate? Dar daca adaugi zambetul unui copil care nu are pe nimeni?
In spiritul acestei traditii pe care o vedem conturandu-se, si anul acesta vom gasi in sarbatorile de iarna un pretext sa facem copiii sa zambeasca. Si nu doar pe cei nevoiasi.

  • Partea 1: Moshul vine pe motor

Pentru ca experienta anului trecut ne ajuta si ne motiveaza, prima parte a proiectului consta in colectarea si impartirea de cadouri.
Va asteptam in Vineri, 18 Decembrie incepand cu orele 21:00 Iron City cu bratele pline de mici bucurii. De la jucarii, hainute, rechizite, carti pana la dulciuri, toate vor fi sortate si impartite in pachete pentru copiii de la

  1. Mia’s Children in comuna Rosu la 2 km de Bucuresti
  2. Casa Roxana
  3. Adapostul de zi si de noapte pentru copiii strazii din Ferentari

Duminica de dimineta le incarcam in tolbe si masini si plecam cu alai mare catre casele de copii. Cat de mare?
Atat de mare, atat de veseli, atat de generosi.
Vrei sa faci si mai mult?
Uite o lista de lucruri concrete de care avem nevoie. Un “poate” si un mod sa dam de tine te vor face parte din echipa.

Pentru etapa asta hai sa ne limitam la obiecte si hai sa le aducem curate si functionale.

  • Partea a 2-a: Moshociclisti in parc

Pentru ca nu doar copiii defavorizati se bucura de vederea unui Mos Craciun pe motor, o sa le oferim si altor oameni posibilitatea sa cumpere un zambet pentru copilul lor. Primesc bonus zambetul copilului pe care il ajutam cu banii respectivi.

Concret:
In weekendurile 5-6 decembrie si 12-23 decembrie un grup de moshociclisti, un fotograf si o urna de colectare vor fi prezenti in Parcul Herastrau pentru a darui o amintire copiilor iesiti la plimbare.
In schimbul unei donatii, parintele primeste fotografia cu fiul / fiica si grupul vesel si bucuria ca a contribuit la zambetul unui copil institutionalizat.
Banii stransi se vor folosi pentru a cumpara lucruri ce vor face viata in casa de copii mai frumoasa.

  • Partea a 3-a: Donare de sange

Joi, 3 decembrie, ora 7:30 organizam donare de sange la Centrul de Hematologie Dr.Felix.

Rugam voluntarii sa se inscrie aici, ultimul sheet sau sa lase un comentariu mai jos.

Bonurile de masa obtinute vor fi folosite pentru a completa tolba mosului cu “ceva bun” pentru copii.

Atentie la conditiile de donare.

Creeaza centimetri de zambet!


Sursa: http://Moshociclistii.wordpress.com

Forum: www.motociclism.ro

Eveniment 2008

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!