miercuri, 8 decembrie 2010

Moshociclistii se intorc!




Actiunea caritabila a ajuns deja la a treia editie: “Moshociclistii se intorc!”. Scopul acestei actiuni este strangerea de donatii sub forma de jucarii/haine/dulciuri/fructe pentru copii institutionalizati din Bucuresti, Giurgiu si imprejurimi. Participarea se face pe baza de voluntariat – oameni entuziasti, motociclistii si nu numai care doresc sa aduca km de zambete pe fetele unor copii care nu au posibilitati materiale foarte mari.

In vederea promovarii acestei actiuni se doreste organizarea unei Petreceri de colectare a donatiilor.

Date organizatorice

Pana in acest moment am facut o lista cu persoanele care vor sa se implice si bineinteles cu locurile pe unde dorim sa Moshociclim. Lista este deschisa, in ceea ce priveste persoanele implicare, dar si casele de copii/caminele/familiile pe care dorim sa le vizitam.

Sunt binevenite donatii in alimente, dulciuri, jucarii, imbracaminte, incaltaminte etc. Avem la dispozitie un spatiu de sortare si depozirare cu paza non-stop, transport duba.

Ne dorim ca toate lucrurile pe care le strangem (referire in special la haine, calculatoare si altete de acest fel) sa foloseasca si sa fie utile acolo unde sunt duse. De asemenea, insistam pe faptul ca aceasta actiune nu are acelasi inteles cu “debarasare generala”; este important ca toate lucrusoarele aduse sa fie curate si in stare buna!

Petrecere strangere donatii

Petrecerea de colectare a donatiilor va avea loc miercuri 15 decembrie 2010, ora 20.00, in Watt Club (Vulturilor 35A)

Programul serii:

Intalnire cu Moshociclistii

Karaoke special – Concurs colinde si nu numai

Alte surprize, pentru a aduce mai aproape spriritul sarbatorilor

Intrarea este libera. Cei care doresc sa doneze o pot face prin aducerea produselor in aceasta locatie, pe datele de 13, 14 (informatii la bar) sau 15 (la petrecere). Nu se accepta donatii in bani. Pot fi stranse jucarii/dulciuri/fructe/cadori etc. ce vor fi ulterior donate.

Donatii vor fi transportate in seara respectiva catre locul de sortare.

Transport

Persoanele care nu dispun de transport (duba, masina), sau volumul de produse este mult prea mare ne pot cere ajutorul. Putem asigura transportul pentru orice cantitate si din orice locatie din Bucuretsi si imprejurimi.

Contact:

Pe forumul motociclism.ro s-a lansat campania de anul acesta:http://www.motociclism.ro/forum/index.php?s=&showtopic=609325&view=findpost&p=2687977

Pagina eveniment facebook: Moshociclistii se intorc!

Blog in curs de udate: http://moshociclistii.wordpress.com


Niciun comentariu: